Poradna Tescoma MyDrink 308610

Autor: | Vloženo: 28.06.2017 000 21:19 | Témata: Poradna Tescoma MyDrink 308610

Sycené nápoje

Dobry den, dají se přímo v láhvi sytit i domácí či kupované sirupy? Nebo to mohou být pouze přírodní (ovocné či zeleninové) šťávy? Pokud vím, tak jiné soda výrobníky to zatím neumožňují, ale nevím proč?

  • 29. června 2017 - Oficiální zástupce značky TESCOMA

    Dobrý den,

    ve Výrobníku sycených nápojů myDRINK lze připravit rovněž limonády z domácích či kupovaných sirupů, a to díky unikátnímu uzávěru láhve se 2 odvzdušňovacími ventily. Modrý ventil je určený pro rychlé odvzdušnění sody, která při otevření ventilu nepění, šedý ventil pro pomalé a kontrolované odvzdušnění všech ostatních ochucených nápojů.

    Je však třeba dodržovat následující postup:

    Do láhve nalijte 100 ml sirupu, doplňte po rysku "max" studenou vodou a vložte do výrobníku. Tlačítko pro sycení stiskněte krátce (méně než sekundu) 4-6krát po sobě s odstupem cca 3 sekundy. Láhev vyjměte z výrobníku, zvedněte šedý uzávěr pro pomalé odvzdušnění a vyčkejte, až přebytečný plyn odejde z láhve a přestane syčet, poté můžete sejmout plnicí ventil a limonádu podávat.

    Podrobný návod k použití i s recepty naleznete uvnitř balení výrobku nebo si jej můžete prohlédnout zde: https://tescoma.cld.bz...


    Přeji hezký den.
    Barbora Mynářová
    TESCOMA s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.